Succesvolle eerste Meet Up

purple-mask
pink_big

Er gebeurt al meer dan ik dacht

Succesvolle eerste Meet Up - Eindhoven Airport District

Op 5 oktober jl. vond de eerste EAD Meet Up plaats, een netwerk- en informatiebijeenkomst voor alle pandeigenaren en ondernemers in het gebied. Zowel qua belangstelling als inhoudelijke discussies een succesvolle bijeenkomst!

Bezoekers konden tijdens de Meet Up nader kennis maken met elkaar, maar vooral ook met de ambitieuze plannen voor de herontwikkeling van deze werklocatie. Vanuit het Luchtruim op Flight Forum hadden zij zelfs direct zicht op een project in uitvoering: de herinrichting van het middenplein van het kantorencluster. Een mooi voorbeeld van de verduurzaming en vergroening die we in heel Eindhoven Airport District willen realiseren.

Als organisatie zijn we blij met de opkomst en de oprechte interesse van de aanwezigen. Kritische vragen en nieuwe ideeën helpen ons de plannen aan te scherpen en de samenwerking verder te concretiseren. Kon je onverhoopt niet aanwezig zijn en wil je wel met ons in gesprek? Neem dan contact op via het contactformulier of mail naar info@eindhovenairportdistrict.nl

Bezoekers Meet Up 5 oktobre